Ronald McDonald Kinderfonds

The happy house

The Happy House is een klein, mobiel huisje dat als doel heeft de bouw van het toekomstige Ronald McDonald Huis te steunen. Dit huisje zal het hele land doorkruisen en zich nestelen op verschillende, unieke locaties. Dankzij het panoramische zicht in The Happy House beleef je een unieke ervaring op een adembenemende locatie. Je zal geen oog dicht willen doen om er ten volle van te kunnen genieten!

Tussen 30 oktober en 11 november 2015 (herfstvakantie) kon je één of meerdere nachten in dit huisje verblijven voor een bedrag van € 100 per nacht op deze unieke locaties:

→   In het hart van de Abdij van Villers-la-Ville


Abdij van Villers-La-Ville

 

→   Aan Les Lacs de l’Eau d’Heure


Lac de l’Eau d’Heure

 

→   In de Cristal Arena van Racing Genk


Stadion Cristal Arena/Racing Genk

 

→   Op het strand van Koksijde


De kust

 

 

Binnenkort worden er nog andere data en bestemmingen aan dit lijstje toegevoegd. Droomt u ervan om te overnachten in de Grotten van Han, aan de Semois of op andere, unieke locaties? Hou dan zeker de website in de gaten en wie weet verblijft u volgend jaar tijdens de Paasvakantie in The Happy House!

Hoe ziet het eruit?

Een klein, houten huisje dat je het gevoel geeft te slapen in openlucht. Dankzij het panoramisch venster geniet je van een fantastisch uitzicht op een unieke locatie waar nog nooit iemand overnacht heeft!

House fotos