Ronald McDonald Kinderfonds

Voor bedrijven

Het is niet meer dan normaal dat ouders bij hun ziek kind willen zijn. Kinderen die aan een ziekenhuisbed zijn gekluisterd, willen niets liever dan vergeten dat ze ziek zijn. De missie van een Ronald McDonald Huis is het mogelijk maken dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren dit mooi project ondersteunen.

Financiële steun

De kostprijs voor de bouw van dit huis bedraagt 2,2 miljoen euro. De werkingskosten worden geraamd op 220.000 tot 250.000 euro per jaar. Om dat alles te realiseren, is uw hulp hard nodig. Mede dankzij uw steun zullen kinderen die in het ziekenhuis moeten verblijven, dichter bij hun gezin zijn. Dat is zowel voor het gezin als het kind uitermate belangrijk. Het is ondenkbaar dat een ziek kind ver van zijn ouders en broers of zusjes in een ziekenhuis verblijft.

Voor alle informatie over de verschillende sponsoringsformules, kan u contact opnemen met Ronald McDonald Kinderfonds vzw.

Materiële steun

Wenst u zowel letterlijk als figuurlijk mee te werken aan dit mooie project? Dan kunt u ons ook materiaal bezorgen voor:

  • de inrichting: meubels, decoratie, linnengoed, …
  • de tuin: tuingereedschap, zaaigoed (grasperk, planten, …), …
  • het onderhoud van het huis
  • ...

Contacteer de vzw om ons dit schitterende nieuws te melden:

Bedrijf in actie

Zijn uw medewerkers boordevol energie en zoekt u een activiteit waarbij ze zich nuttig kunnen maken en waarbij de onderlinge banden worden aangehaald? Er bestaat geen betere manier om dat te doen dan andere mensen te helpen. Allemaal samen kunt u actief uw steentje bijdragen aan het Ronald McDonald Huis door er korte tijd door te brengen om het proper en gezellig te maken voor de gezinnen die er verblijven.

U kunt ook een sport-, cultureel of ander evenement organiseren om geld in te zamelen voor vzw Ronald McDonald Kinderfonds. Waarom niet eens een bedrijfsmarathon of barbecue met uw voltallige team organiseren of naar een record in het Guinness Book dingen?

Contacteer de vzw om te bekijken wat u en uw medewerkers samen kunnen ondernemen om ons huis te steunen.

Onze sociale partners en sponsors

McDonald's

De vzw Ronald McDonald Kinderfonds werd in 2001 opgericht door McDonald’s België en haar franchisenemers en verleent steun aan families met kinderen met medische noden. Ruim 15 jaar kan het Kinderfonds rekenen op de onvoorwaardelijke steun van McDonald’s en haar franchisenemers. En dat is iets om trots op te zijn.